Υπ. Υγείας: Περιορισμός της σπατάλης δεν σημαίνει μείωση παροχών

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 15:18
UPD:15:18

Ο υπουργός Υγείας Ανδ. Λυκουρέντζος, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα τρέχοντα ζητήματα στον χώρο της ευθύνης του, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η αντιμετώπιση της σπατάλης δεν συνεπάγεται και περιορισμό στις παροχές υγείας, ούτε στη χορήγηση των φαρμάκων.

A- A A+

Η αντιμετώπιση της σπατάλης δεν συνεπάγεται και περιορισμό στις παροχές υγείας, ούτε στη χορήγηση των φαρμάκων, διαβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός Ανδ. Λυκουρέντζος, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα τρέχοντα ζητήματα στον χώρο της ευθύνης του.

Υποδεχόμενος τον υπουργό Υγείας, ο κ. Παπούλιας ζήτησε να μάθει πώς προχωρούν οι αλλαγές, μετά τις περικοπές που έχουν προκύψει. Ο κ. Λυκουρέντζος επισήμανε την αποφασιστικότητα του υπουργείου να διαχειριστεί «με σύνεση και διαφάνεια» το υστέρημα του ελληνικού λαού, ώστε «κάθε ευρώ να πιάνει τόπο».

Α. Λυκουρέντζος: Η περιστολή της σπατάλης δεν συνεπάγεται υποβάθμιση των παροχών Υγείας

Α. Λυκουρέντζος: Η περιστολή της σπατάλης δεν συνεπάγεται υποβάθμιση των παροχών Υγείας

Παραδέχθηκε επίσης ότι τα πράγματα στον τομέα της Υγείας είναι δύσκολα. «Πάντοτε ήταν ένας χώρος με αυξημένες απαιτήσεις, αφού διαχειριζόμαστε τον ανθρώπινο πόνο. Τώρα, οι συνθήκες είναι περισσότερο δύσκολες, γιατί -όπως είπαμε- και πόροι απαιτούνται, αλλά έχουμε και ζητήματα επειδή συνταξιοδοτούνται γιατροί, νοσηλευτές», σημείωσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή