Ολυμπιακός: «Στόχος η διαρκής βελτίωση» δήλωσε ο Ζαρντίμ

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 23:49
UPD:16/11/2012 00:18

Λεονάρντο Ζαρντίμ, προπονητής του Ολυμπιακού: «Έχουμε μια προοπτική, έχουμε έναν στόχο: να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να παίξουμε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι».

A- A A+

«Έχουμε μια προοπτική, έχουμε έναν στόχο: να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να παίξουμε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Και αυτό το λέμε γιατί είναι ο αντίπαλος, μας κέρδισε πέρυσι μέσα στο γήπεδό μας, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, απόλυτα έτοιμοι», υπογράμμισε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε με αναφορά στην επικείμενη συνάντηση με την ομάδα της νήσου των Φαιάκων: «Η Κέρκυρα είναι ένας αντίπαλος που έχει έμπειρους παίκτες. Είναι ένας αντίπαλος ο οποίος πιστεύουμε πως θα μας αντιμετωπίσει όπως οι περισσότερες ομάδες μέσα στο γήπεδο "Καραϊσκάκης". Θα παίξει αμυντικά και θα προσπαθήσει με κάποια αντεπίθεση να μας βλάψει. Γι΄ αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην του επιτρέψουμε να μας κάνει κάποια ζημιά».

Για την απόδοση των Σιόβα και Παπαζόγλου στον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Ζαρντίμ εστίασε στη βελτίωση που έχουν παρουσιάσει οι δύο νεαροί αμυντικοί: «Στην αρχή του πρωταθλήματος όλοι μιλούσαν για τα προβλήματα που φαινόταν να έχει ο Ολυμπιακός στην άμυνα. Σε σχέση με τέσσερις μήνες πριν, αυτή τη στιγμή οι παίκτες αυτοί είναι πολύ πιο έτοιμοι. Στα παιχνίδια που κλήθηκαν να μας βοηθήσουν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Ενώ παλιότερα έπαιζαν σε μικρότερες ομάδες, πλέον μπορούν να σταθούν επάξια ακόμη και απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις