Προπηλάκισαν τον υφυπουργό Παιδείας στο Πολυτεχνείο

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 13:31
UPD:18:41

A- A A+

Ομάδα ατόμων προπηλάκισε το πρωί στο Πολυτεχνείο τον υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου. Εν μέσω γιουχαϊσμάτων σε βάρος του εκτοξεύτηκαν ποτήρια καφέδων και νερά.

«Πήγα στο Πολυτεχνείο, για να αποτίσω φόρο τιμής ως πανεπιστημιακός και ως υφυπουργός Παιδείας», σχολίασε λίγο αργότερα και πρόσθεσε πως «οι χυδαίες εκδηλώσεις απομονωμένων ομάδων, σίγουρα δεν χαρακτηρίζουν την Πολυτεχνική Κοινότητα, δεν αμαυρώνουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου».

«Δεν με αγγίζουν προσωπικά και τους επιστρέφονται, μαζί με την αποδοκιμασία για τέτοια γεγονότα που τελικά υπηρετούν και εξυπηρετούν τους αρνητές του Πολυτεχνείου και των συμβολισμών του», συνέχισε ο κ. Παπαθεοδώρου.

«Μπήκα από την κύρια είσοδο, κατέθεσα στεφάνι, έκανα δηλώσεις [...], βγήκα πάλι από την κύρια είσοδο του Ιδρύματος, γιατί έτσι κρίνω ότι πρέπει να κάνει οποιοδήποτε μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας, σε μια τέτοια γιορτή», κατέληξε.

Για πλήγμα στη Δημοκρατία έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία καταδικάζοντας τη σημερινή επίθεση εναντίον του υφυπουργού Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου στο Πολυτεχνείο.

Θ. Παπαθεοδώρου: Oσοι αρνούνται την Ιστορία, ας κοιτάξουν την πόρτα του Πολυτεχνείου

Θ. Παπαθεοδώρου: Oσοι αρνούνται την Ιστορία, ας κοιτάξουν την πόρτα του Πολυτεχνείου

«Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο, τη σημερινή απρόκλητη επίθεση εναντίον του υφυπουργού Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου. Τέτοιες πράξεις αμαυρώνουν το πνεύμα της Επετείου και πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία», σημειώνει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή