Ολυμπιακός: Εκτός με Κέρκυρα, Τοροσίδης και Μανωλάς, πρόβλημα με Μανιάτη

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 14:06
UPD:14:06

A- A A+

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα (ο Μανωλάς αποθεραπεύτηκε), ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας έκρινε πως χρειάζονται ξεκούραση ενόψει της καταλυτικής αναμέτρησης με τη γερμανική ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος όμως συμπεριλήφθηκε σε πρώτη φάση στην αποστολή αλλά η κατάσταση του επανεκτιμηθεί. Ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων» γύρισε το πόδι του στην τελευταία προπόνηση, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες για να γίνει ακριβής πρόγνωση της κατάστασής του. Πιθανότατα εντός της ημέρας θα υπάρξουν νεότερα, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο παίκτης.

Αν και πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Γιάννης Φετφατζίδης αποκλείστηκε από την 20μελή αποστολή την οποία απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέβας, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις