Σούπερ Λίγκα: Απολαυστικός ο Πανώνιος, 4-0 τον Πλατανιά

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 19:11
UPD:18/11/2012 10:18

A- A A+

Ταυτόχρονα, η ομάδα των Χανίων έμεινε χωρίς τρίποντο για 5ο διαδοχικό αγώνα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αμυντικές αδυναμίες του Πλατανιά και προηγήθηκαν νωρίς, όταν στο 5ο λεπτό η τύχη τους χαμογέλασε: σε αντεπίθεση ο Οκόγε προσπάθησε να πασάρει στον Αραβίδη, αλλά η μπάλα χτύπησε στον Αργυρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Κηπουρού.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή της και στο 18΄ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ρόκα, που σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σπυρόπουλου. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αραβίδης έκανε το 3-0, τελειώνοντας το παιχνίδι από το πρώτο 45λεπτο.

Το ενδιαφέρον, πλέον, είχε επικεντρωθεί στο που θα φτάσει ο δείκτης του σκορ. Τελικά οι «κυανέρυθροι» σκόραραν άλλο ένα γκολ με τον Ντούνη, στο 73ο λεπτό, από ακόμη ένα λάθος στο κέντρο άμυνας του Πλατανιά που γνώρισε τη βαρύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, με τη θέση του Γιάννη Χατζηνικολάου να κρίνεται, πλέον, ως ιδιαίτερα επισφαλής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις