Σούπερ Λίγκα: Χωρίς να «ιδρώσει» ο Ολυμπιακός 2-0 την Κέρκυρα

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 21:19
UPD:18/11/2012 10:19

Ο Κώστας Μήτρογλου «ξαναχτύπησε»

A- A A+

Οι πρωταθλητές έφτασαν έτσι στο δέκατο εφετινό «τρίποντο», έκαναν το «6 στα 6» εντός έδρας και «αποταμίευσαν» δυνάμεις εν όψει του αγώνα με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, την προσεχή Τετάρτη.

Με την αριστερή πλευρά να αποτελεί τον κύριο «διάδρομο» ανάπτυξης, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν την Κέρκυρα μετά το πρώτο πεντάλεπτο κερδίζοντας διαρκώς μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 14΄ ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε από αριστερά φάουλ δίνοντας «βάθος» στο χτύπημα και ο Μοντέστο με καρφωτή κεφαλιά αστόχησε ελάχιστα. Στο 23΄, όμως, ο Μήτρογλου ήταν εύστοχος, όταν στη σέντρα του Ντιακιτέ σηκώθηκε πιο ψηλά από τον Έντερ και «σημάδεψε» τη γωνία του Στατηλάτη, για να πετύχει το πέμπτο τέρμα του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ίδιο αγωνιστικό σκηνικό και στο δεύτερο μισό, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί μόνιμα την κατοχή της μπάλας και την Κέρκυρα να προσπαθεί να αμυνθεί λίγο έξω από την περιοχή της, κλείνοντας τους χώρους στον άξονα και τα πλάγια. Στο 55ο λεπτό, όμως, ο αγώνας κρίθηκε οριστικά, όταν στο κόρνερ του Αμπντούν ο Στρατηλάτης δεν βρήκε την μπάλα και ο Σιόβας με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Κέρκυρα έχασε τη μοναδική ευκαιρία της στον αγώνα στο 74΄, όταν από λάθος της «ερυθρόλευκης» άμυνας ο Γιάντσης βρέθηκε απέναντι στον Κάρολ αλλά σούταρε άστοχα, για να «σπαταλήσει» στη συνέχεια δύο καλές ευκαιρίες ο Τζιμπούρ, στο 79΄ και στις καθυστερήσεις, με τις αξιόλογες προσπάθειές του να μη βρίσκουν στόχο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις