Σούπερ Λίγκα: Στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι της αγωνιστικής

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012 11:38
UPD:11:38

Φωτογραφία από τον περυσινό αγώνα Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ

A- A A+

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με νέο προπονητή στον πάγκο τους, καθώς ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αντικατέστησε τον Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός, που αναλαμβάνει για τρίτη φορά στην καριέρα του την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων», θέλει ένα νέο ξεκίνημα, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης ο Παναθηναϊκός θα μείνει πολύ πίσω και θα κινδυνέψει ακόμη και αυτή η είσοδός του στην πρώτη τετράδα.

Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει η ΑΕΚ απέναντι στη Βέροια, καθώς η «βασίλισσα του βορρά» εμφανίζεται ανταγωνιστική στην έδρα της. Από την άλλη, αν το συγκρότημα του Έβαλντ Λίνεν δεν επιθυμεί να μπει σε περιπέτειες κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει, τουλάχιστον τους αντίπαλους που θεωρούνται στα μέτρα της Ένωσης.

Στην Ξάνθη θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θράκης, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Πανθρακικό, ενώ στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό. Το πρόγραμμα: ΟΦΗ-Λεβαδειακός (15:00), Ξάνθη-Πανθρακικός (17:15), Βέροια-ΑΕΚ (17:15), Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις