Σούπερ Λίγκα: Ο Λεβαδειακός απέδρασε με νίκη από το «Γεντί Κουλέ»

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012 16:52
UPD:19/11/2012 00:30

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν

A- A A+

Αυτό συνέβη σήμερα, και ας μην έπιασαν οι Βοιωτοί την καλύτερη απόδοσή τους. Με τύχη αλλά και ικανότητα, ο Λεβαδειακός σημείωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια από τις δυσκολότερες έδρας, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-0 (45΄ Μάρτινς, 53΄ αυτογκόλ Κουρδάκης) και σημειώνοντας την τέταρτη νίκη του σε πέντε επισκέψεις στο Ηράκλειο. Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν ιδιαίτερα άτυχοι, καθώς "σημάδεψαν" τρεις φορές τα αντίπαλα δοκάρια.

Στην αρχή του παιχνιδιού ο ΟΦΗ κυριάρχησε αλλά οι παίκτες του ήταν άστοχοι και το πλήρωσαν στην εξέλιξη του αγώνα. Στο 8΄ ο Σίσιτς σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Χοσέμι και στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι, ενώ το ίδιο συνέβη και στην προσπάθεια του Κουτσιανικούλη στο 25΄, αφού όμως πριν είχε αποκρούσει ο Κυριακίδης. Στο 44΄ ο πορτιέρε του Λεβαδειακού αποσόβησε το γκολ στο τετ α τετ με τον Κουτσιανικούλη και στο επόμενο λεπτό οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ: ο Πόι πέρασε την πάσα στον Μάρτινς, ο οποίος πλάσαρε στην έξοδο τον Γουναρίδη για το 0-1.

Το γκολ που σημειώθηκε ενάντια στη ροή της αναμέτρησης άλλαξε άρδην τις ισορροπίες. Πριν καλά-καλά συνέλθουν, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου κλήθηκαν να κουβαλήσουν ακόμη μεγαλύτερο φορτίο, καθώς στο 53΄ βρέθηκαν πίσω με διαφορά δύο γκολ: ο Πόι και πάλι, που αρίστευσε σε ρόλο δημιουργού, σέντραρε και η μπάλα βρήκε στον Κουρδάκη, για να καταλήξει στα δίχτυα του Γουναρίδη για δεύτερη φορά. Όπως ήταν φυσιολογικό, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου "πετούσε" πλέον στον αγωνιστικό χώρο και στο 57΄ απείλησε εκ νέου, με τον Μάρτινς να σεντράρει και τον Πόι να στοχεί ελάχιστα στην κεφαλιά που έπιασε.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι ακόμη και στην ύστατη προσπάθεια που έκαναν για να μειώσουν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι, όταν στο 69ο λεπτό ο Βερόν έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στο δοκάρι του Κυριακίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις