Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλο το ντέρμπι της Θράκης

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012 19:19
UPD:19/11/2012 00:32

A- A A+

Οι ομάδες τελείωσαν τον αγώνα έχοντας από μία αποβολή, καθώς την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν ο Φλίσκας (76΄) των γηπεδούχων και ο Σερφά του Πανθρακικού (24΄).

Στο 10΄ ο Λοντίγκιν απέκρουσε σουτ του Βαϊρουά, ενώ στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έδιωξε και πάλι την μπάλα (κόρνερ), στην κοντινή κεφαλιά του Σερφά. Στο 24ο λεπτό ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (βγήκε από το γήπεδο για να βγάλει το κολάν που φορούσε!), αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες κι έτσι η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τους παίκτες του Κωστένογλου να βγαίνουν μπροστά αλλά να μην πετυχαίνουν κάτι ουσιαστικό, αφού οι προσπάθειες των Μάνταλου (36΄ απέκρουσε ο Κουτσόπουλος) και Πλατέλα (45΄ σουτ άουτ) δεν καρποφόρησαν.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν, μάλλον εύκολα, να περιορίσουν τους κινδύνους για την εστία τους. Ειδικά μετά το 76΄, οπότε αποβλήθηκε ο Φλίσκας επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Πανθρακικός όχι μόνο δεν κινδύνεψε αλλά στο 88ο λεπτό παραλίγο να «κλέψουν» τη νίκη, όταν ο Λοντίγκιν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπαϊκαρά στην ταχύτατη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Να σημειωθεί ότι στο 79ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο Ντάνι, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με εννέα παίκτες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις