ΠΑΟΚ: Συγγνώμη ζήτησε ο Χακόμπο

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 14:55
UPD:14:55

O Ισπανός τερματοφύλακας ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε τους διαιτητές και κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του, για να εκτονώσει αργότερα το μένος του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

A- A A+

Η ενέργεια του Ισπανού τερματοφύλακα έχει προκαλέσει αντιδράσεις, δεδομένης και της δημόσιας εικόνας που παρουσίασε, όταν ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε τους διαιτητές και κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του, για να εκτονώσει αργότερα το μένος του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Το φαινόμενο της αγωνιστικής απειθαρχίας, για το οποίο ήδη γίνεται συζήτηση στις τάξεις της ομάδας, αγγίζει πλέον και τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη, στον οποίο χρεώνεται μέρος του προβλήματος.

Ο Χακόμπο, πάντως, εμφανίστηκε μετανιωμένος μετά το πέρας του ντέρμπι, ζήτησε συγγνώμη και την επανέλαβε επίσης σήμερα, μέσω της προσωπικής σελίδας που διατηρεί στο διαδίκτυο. «Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω σε όλους τους οπαδούς αυτής της φανταστικής ομάδας, είναι ότι λυπάμαι. Συγγνώμη για το λάθος μου, μόνο ΠΑΟΚ», ήταν η απάντηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή σε φίλαθλο του «Δικέφαλου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις