Σούπερ Λίγκα: «Χόρευε» στη βροχή ο Αστέρας, 3-0 τον Ατρόμητο

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 21:30
UPD:20/11/2012 00:21

Πανηγυρισμοί για το δεύτερο γκολ του Αστέρα

A- A A+

Η καταρρακτώδης βροχή δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για δύο από τις λίγες ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, που θέλησαν εξαρχής να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν σήμερα πιο προετοιμασμένοι και σαφώς ουσιαστικότεροι από τον αντίπαλό τους, δημιούργησαν ρήγματα και «κονιορτοποίησαν» μία από τις καλύτερες μέχρι απόψε άμυνες της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 13΄ με τον Πίτου Γκαρσία, αλλά στην επόμενη φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ: σε εκτέλεση κόρνερ ο Μπαρτολίνι σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄ όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 25΄ και ύστερα από ταχύτατα εκδηλωμένη αντεπίθεση ο Ράγιος πέρασε εξαιρετική πάσα στον Ναβάρο, που πλάσαρε ωραία για το 2-0, ενώ ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας «σημάδεψε» δύο φορές τα δοκάρια του Ιτάνζ, στο 33΄ με τον Ντε Μπλάσις και στο 39΄ με τον Ναβάρο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και στο 57΄ έδωσαν θριαμβευτικό τόνο στη νίκη τους: από νέα συνεργασία του Ράγιος με τον Ναβάρο και έξοχο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ισπανού έγινε το 3-0, που σήμανε την πέμπτη νίκη των Αρκάδων στο «σπίτι» τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις και την πρώτη ήττα για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων ύστερα από πέντε αγώνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις