Champions League: Στο Τορίνο ο αγώνας της βραδιάς

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 12:21
UPD:12:22

Οι παίκτες της Τσέλσι κάνουν προπόνηση στο στάδιο της Γιουβέντους στο Τορίνο, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

A- A A+

Για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» η Γιουβέντους θα πρέπει απόψε να νικήσει, καθώς υπολείπεται των «μπλε» ένα βαθμό (6 έναντι 7) και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην «Ντόνμπνας Αρίνα» της πανίσχυρης Σαχτάρ, που ισοβαθμεί στην κορυφή με τους Άγγλους.

Για τον 6ο όμιλο η Βαλένθια θα υποδεχθεί στο «Μεστάγια» την Μπάγερν Μονάχου με την οποία μοιράζεται την κορυφή, την ώρα που η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ φιλοξενεί τη Λιλ, περιμένοντας να δει τι θα γίνει στην Ισπανία.

Η Μπαρτσελόνα (7ος όμιλος) θα έχει δύσκολη αποστολή στην παγωμένη Μόσχα απέναντι στη Σπαρτάκ, αλλά το ντέρμπι θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα, με την Μπενφίκα να υποδέχεται την έκπληξη της διοργάνωσης Σέλτικ, η οποία κατέχει τη δεύτερη θέση. Αν η ομάδα του Γιώργου σαμαρά δεν ηττηθεί, γίνεται το φαβορί για την πρόκριση.

Τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει πάντως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει ήδη περάσει, αφήνοντας τις άλλες τρεις ομάδες του 8ου ομίλου στην αγωνία, αφού η διαφορά τους είναι μόλις ένας βαθμός. Το πρόγραμμα (οι αγώνες ξεκινούν στις 21:45):

5ος ΟΜΙΛΟΣ: Νόρτζελαντ-Σαχτάρ Ντόνετσκ, Γιουβέντους-Τσέλσι

6ος ΟΜΙΛΟΣ: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Λιλ (19:00), Βαλένθια-Μπάγερν

7ος ΟΜΙΛΟΣ: Σπαρτάκ Μόσχας-Μπαρτσελόνα (19:00), Μπενφίκα-Σέλτικ

8ος ΟΜΙΛΟΣ: Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κλουζ-Μπράγκα

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις