Ολυμπιακός: Στη Γερμανία για τη νίκη

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 12:35
UPD:12:35

A- A A+

Αυτό επιβεβαίωσε και ο Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος μιλώντας στα ΜΜΕ έδωσε το «στίγμα» των «ερυθρόλευκων» εν όψει της αναμέτρησης που θα κρίνει το μέλλον τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου.

«Πηγαίνουμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά την τελευταία μας νίκη απέναντι στη Μονπελιέ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημά της και, σίγουρα, θα είναι επηρεασμένη», τόνισε ο «Κάνιο» και επισήμανε την προσοχή που οφείλει να επιδείξει ο Ολυμπιακός στην αρχή της αναμέτρησης: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα, αφού θα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε χαρά».

OLYMPIACOS.ORG
Α. Ιμπαγάσα: Θα τα δώσουμε όλα

Α. Ιμπαγάσα: Θα τα δώσουμε όλα

Ο Ιμπαγάσα εστίασε, ακόμη, στο ότι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, τώρα ο Ολυμπιακός έχει βρει τον απαιτούμενο ρυθμό. «Τότε εμείς δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Δεν είχαμε ρυθμό. Τώρα πάμε στον αγώνα προερχόμενοι από νίκη, ενώ η Σάλκε από ήττα. Σίγουρα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα και αυτά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Ο Αργεντινός άσος παραδέχθηκε, επίσης, ότι η ομάδα του θα παίξει χωρίς άγχος, αφού η συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει διασφαλιστεί: «Είναι πλεονέκτημα για μας ότι δεν θα έχουμε άγχος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι εμείς θα είμαστε χαλαροί απέναντι στην Σάλκε, θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και για μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις