Σε δύο εβδομάδες η απόφαση για την προσφυγή του Παναθηναϊκού

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 20:31
UPD:20:31
A- A A+

Η πλευρά των «πρασίνων» αμφισβήτησε τη νόμιμη συγκρότηση του τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, καθώς υποστήριξε ότι το καταστατικό προβλέπει η επιτροπή να είναι επταμελής, με δύο διαιτητές (μέλη) που θα οριστούν από την πλευρά της διοργανώτριας και δύο που θα οριστούν από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα η σύνθεση ήταν τριμελής, ενώ, εκτός του προέδρου του δικαστηρίου, τα άλλα δύο μέλη ορίστηκαν από τη Σούπερ Λίγκα.

Η πλευρά του συνεταιρισμού υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει έννομο συμφέρον, αφενός λόγω έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος και αφετέρου επειδή κατά την άποψη της Σούπερ Λίγκας η προσφυγή ήταν εκπρόθεσμη, αφού όταν εστάλη το πρωτόκολλο της ΕΠΟ είχε κλείσει.

Από την πλευρά της νομικής εκπροσώπησης των «πρασίνων» ελέχθη ότι «δεν πάμε στα πολιτικά δικαστήρια, γιατί φοβόμαστε μην μας κάνουν... "ντα-ντα". Αν μας απορρίψετε, όμως, θα εξετάσουμε και αυτό το ενδεχόμενο. Το φετινό πρωτάθλημα διεξάγεται αυτή τη στιγμή χωρίς εγκεκριμένη προκήρυξη». Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναμένεται εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις