Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 10:40
UPD:10:40
A- A A+

11:00 Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα με τον υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σταύρο Μαλά.

11:00 Συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη με στελέχη της διοίκησης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

11:30 Έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της συγκαλεί η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) με θέμα: «Επιπτώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις τελευταίες εξελίξεις (Κρατικός Προϋπολογισμός 2013-Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 κ.λ.π.)».

12:00 Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον πρέσβη της Αργεντινής Jorge Alejandro Mastropietro.

12:30 Δηλώσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τα αποτελέσματα του Eurogroup

12:30 Συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ

13:00 Κοινή συνέντευξη Τύπου του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του υφυπουργού Θ. Σκορδά για το νέο πλαίσιο των κρατικών προμηθειών και την ηλεκτρονική διεξαγωγή των διαγωνισμών.

14:3Ο Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον πρέσβη της Βενεζουέλας Franklin Ramón González.

-Κλειστή η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους υπαλλήλους της που υπάγονται στη ρύθμιση της διαθεσιμότητας.

-Νέα 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους που υπάγονται στη ρύθμιση της διαθεσιμότητας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή