Ρότσα: «Θα χρησιμοποιήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ για να βελτιωθούμε»

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 18:26
UPD:18:26

Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς του 0-3, ο Αργεντινός τεχνικός απάντησε αρνητικά. «Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν πρέπει να σταθούμε εκεί, είναι μακρινό παρελθόν».

A- A A+

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε, εμμέσως, ότι οι «πράσινοι» δεν διατηρούν πολλές ελπίδες πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας ότι θα χρησιμοποιήσει τους δύο αγώνες που απομένουν ως μέσο βελτίωσης της ομάδας.

«Πρώτο μέλημα είναι να βελτιώσω την εικόνα του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε την βαθμολογική κατάσταση και πιστεύω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα ματς αυτά για να βελτιωνόμαστε, γιατί έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας», δήλωσε ο Ρότσα.

Δηλώσεις Χ.Ρ. Ρότσα - Χ. Μαυρία

Δηλώσεις Χ.Ρ. Ρότσα - Χ. Μαυρία

Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς του 0-3, ο Αργεντινός τεχνικός απάντησε αρνητικά. «Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν πρέπει να σταθούμε εκεί, είναι μακρινό παρελθόν. Είμαι πολύ λίγες μέρες στην ομάδα. Φύγαμε την Κυριακή με την αίσθηση ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βελτιωθούν και είμαστε σε καλό σημείο επικοινωνίας, κάτι βασικό, γιατί μπήκα σε μία ομάδα και έπρεπε να γνωρίσω τους παίκτες».

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, ο Ρότσα ζήτησε την υποστήριξη του φίλαθλου κοινού: «Ίσως ο κόσμος εκτιμάει κάποια πράγματα και η έκφραση αγάπης προς το πρόσωπό μου θέλω να επεκτείνεται στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί παίζουν. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, κυρίως έως την έναρξη του αγώνα. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι, γιατί τα εσωτερικά προβλήματα είναι τα μεγαλύτερα. Είναι σαν εμφύλιος που όλοι χάνουν. Γι΄ αυτό όλοι ενωμένοι και ο καθένας από την πλευρά του να βοηθήσουμε το σωματείο για να δούμε καλύτερες μέρες».

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει μόνο για τη νίκη και να αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο. Σίγουρα η νίκη με τον ΠΑΟΚ μας δίνει ψυχολογία, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε. Η Μάριμπορ πιστεύω ότι θα παίξει όπως στο πρώτο ματς, επιθετικά, αλλά, αν παίξουμε όπως μπορούμε, δεν νομίζω να έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις