Μανιάτης: «Ψηλά το κεφάλι, υπάρχει το Γιουρόπα Λιγκ»

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 00:53
UPD:01:00
A- A A+

«Ψηλά το κεφάλι όλοι, δεν έγινε κάτι. Έχουμε μπροστά μας το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Έχουμε προκριθεί στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μανιάτης. «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο και βάζαμε ένα γκολ, θα ήταν αλλιώς το ματς. Μετά το γκολ, δώσαμε χώρους στη Σάλκε, η οποία είχε ευκαιρίες», πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Τζαμέλ Αμπντούν, σχολίασε ότι «δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε το Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω και για τον κόσμο μας που είναι πάντα δίπλα μας. Νομίζω πως είχαμε γενικά πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση και τώρα θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο Γιουρόπα Λιγκ».

Ο Κώστας Μανωλάς υπογράμμισε ότι η διοργάνωση στην οποία θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός «δεν είναι αμελητέα για καμία ομάδα. Με όποιον και να κληρωθούμε θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Μασάντο τόνισε: «Είχαμε προβλήματα στη δημιουργία και στο τελείωμα των ευκαιριών και το γκολ μας δυσκόλεψε. Μετά το 1-0 κάναμε καλό παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως δεν πήγαμε βέβαια άσχημα ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις