Europa League: Προτελευταία στροφή για τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 12:50
UPD:12:50

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, δήλωσε χθες ότι θα χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες αγώνες της διοργάνωσης ως μέσο βελτίωσης της ομάδας του, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

A- A A+

Οι «πράσινοι» (2 βαθμοί) δεν διατηρούν παρά ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο θα επιδιώξουν να τις συντηρήσουν νικώντας τους Σλοβένους στη ρεβάνς του 0-3. Το έργο τους, πάντως, δεν θα είναι εύκολο, αφού ο αντίπαλός τους (4 βαθμοί) με επιτυχία απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διατηρήσει ακέραιες τις πιθανότητες να είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα βρεθούν στους «32» της διοργάνωσης, ειδικά αν χάσει η Τότεναμ από τη Λάτσιο.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος δήλωσε χθες ότι θα χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες αγώνες της διοργάνωσης ως μέσο βελτίωσης της ομάδας του, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με επιθετικό προσανατολισμό και θα προσπαθήσει να εμφανίσει την ίδια καλή εικόνα όπως εναντίον του ΠΑΟΚ, προκειμένου να πείσει τους φίλους του ότι πράγματι κάτι αλλάζει και η πως η ομάδα βρίσκεται σε σωστό αγωνιστικό δρόμο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις