Ρότσα: «Κοιτάμε τον Πλατανιά και όχι την Τότεναμ»

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 23:17
UPD:23:17

«Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να σκεφτούμε την Τότεναμ», δήλωσε ο Αργεντίνος τεχνικός.

A- A A+

«Έχουμε το επόμενο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη, άρα δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε την Τότεναμ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν έχουμε πολυτέλεια να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα, ο επόμενος στόχος μας είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι αυτό. Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να σκεφτούμε την Τότεναμ».

Ο Ρότσα αναφέρθηκε επίσης στον Βιτόλο: «Πρέπει να ΄χεις καρδιά για να κάνεις αυτό που έκανε ο Βιτόλο και ανέλαβε να εκτελέσει το δεύτερο πέναλτι, αν και είχε είχε χάσει το πρώτο. Η ομάδα και οι παίκτες αποκτούν αυτοπεποίθηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό και καλό».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς, «γκρίνιαξε» για το δεύτερο πέναλτι που καταλόγισε ο Γάλλος διαιτητής Λοράν Ντουαμέλ: «Ξεκινήσαμε καλά, κοντρολάραμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στην επίθεση και μετά την κόκκινη κάρτα άλλαξε το παιχνίδι. Δεν είχαμε ευκαιρίες, τα παιδιά ήλπιζαν μέχρι το τέλος να αλλάξουν το αποτέλεσμα αλλά δυστυχώς πολλά πράγματα πήγαν στραβά. Θεωρώ ότι στο πέναλτι δεν υπήρχε παράβαση και ήταν δώρο του Ντουμαέλ προς τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να πω αν ήταν δίκαια ή όχι η νίκη του Παναθηναϊκό. Εγώ σαν προπονητής της Μάριμπορ, οφείλω να τον συγχαρώ για τη νίκη του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις