Διαβεβαιώσεις ΝΔ στους ομολογιούχους για συναντήσεις με υπουργούς

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 15:02
UPD:18:14

A- A A+

Tη διαβεβαίωση ότι η ΝΔ θα στηρίξει μια διαδικασία σειράς συναντήσεων με τους υπουργούς με στόχο μια δίκαιη λύση στο πρόβλημά τους έλαβαν οι ομολογιούχοι που υπέστησαν απώλειες λόγω του PSI.

Αυτό δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Κων. Τσιμάρας μετά από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των ομολογιούχων από κοινού με τον γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Δηλώσεις Κ. Τσιμάρα - Γ. Κλαυδιανού

Δηλώσεις Κ. Τσιμάρα - Γ. Κλαυδιανού

Οι εκπρόσωποι των ομολογιούχων κατέφθασαν στη Βουλή περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι, μετά την ένταση που επικράτησε νωρίτερα έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, που οδήγησε σε ολιγόωρη διακοπή της προγραμματισμένης τους συνάντησης με τον κ. Κεφαλογιάννη.

Ο κ. Τσιμάρας είπε ακόμη τους δημοσιογράφους ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομολογιούχων με τη διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των ομολογιούχων Γιώργος Κλαυδιανός δήλωσε ότι θα πρέπει να τηρηθεί η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για λύση στο πρόβλημά τους.

Αναφερόμενος στα επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, ο κ. Κλαυδιανός τα χαρακτήρισε έκτροπα. «Δεν ήταν ο σκοπός μας τα έκτροπα αλλά να γίνει πράξη η προεκλογική δέσμευση» είπε.

Σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος για το ίδιο θέμα τονίζεται ότι «οι ακρότητες δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν». «Η Νέα Δημοκρατία κατανοεί τον κόσμο που υπέστη –όπως οι ομολογιούχοι- άδικες θυσίες και δεν εγκαταλείπει τη δέσμευσή της να κάνει ό,τι μπορεί, μόλις η χώρα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος προσθέτοντας όμως ότι «οι τραμπουκισμοί των λίγων εκθέτουν τους πολλούς».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή