ΣΥΡΙΖΑ: Εργαλείο μαζικής κοινωνικής καταστροφής το Μνημόνιο 3

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 17:58
UPD:17:58

«Η τρικομματική κυβέρνηση, η Τρόικα και τα μνημόνιά τους πρέπει να φύγουν τώρα πριν η οικονομική, παραγωγική και κοινωνική καταστροφή που επιφέρουν στον λαό και στη χώρα μας γίνει ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη», ανέφερε ο Δ. Στρατούλης.

A- A A+

Εργαλείο μαζικής κοινωνικής καταστροφής χαρακτήρισε ο Δημήτρης Στρατούλης το Μνημόνιο 3 με το σφαγιασμό μισθών, συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι τα νέα μέτρα θα οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της ύφεσης και σε εκτίναξη του ποσοστού της ανεργίας πάνω από 30% και στους νέους μέχρι 24 ετών πάνω από 60%

Συνεχίζοντας σημείωσε ότι τα στοιχεία του ΟΑΕΔ για την αύξηση των απολύσεων κατά 50% αλλά και των εγγεγραμμένων ανέργων επιβεβαιώνουν την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών από την τρικομματική κυβέρνηση μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα ανέργων.

«Η τρικομματική κυβέρνηση, η Τρόικα και τα μνημόνιά τους πρέπει να φύγουν τώρα πριν η οικονομική, παραγωγική και κοινωνική καταστροφή που επιφέρουν στον λαό και στη χώρα μας γίνει ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή