AΕΚ: Κανονικά με κόσμο στη συνέχεια

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 20:21
UPD:20:21

A- A A+

Ο κίνδυνος που υπήρχε για τιμωρία της έδρας αφορούσε την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τους Γιαννιώτες και όχι την αυριανή με τον Λεβαδειακό, ωστόσο, μετά την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας δεν υφίσταται κανένα θέμα για τους «κιτρινόμαυρους».

Τα επεισόδια, στα οποία στηρίχτηκε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και άσκησε δίωξη κατά των «κιτρινόμαυρων» έλαβαν χώρα εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου, λίγη ώρα μετά τον αγώνα με τους Πειραιώτες. Η έκθεση της αστυνομίας ήταν επιβαρυντική και όχι του παρατηρητή της συνάντησης. Η ένσταση, ωστόσο, που κατέθεσε η ΠΑΕ έγινε αποδεκτή από την επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία για το ματς με το Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε, με τον Φουρτάδο να μην παίρνει μέρος ούτε στο σημερινό πρόγραμμα, οπότε όπως ήταν λογικό αποκλείστηκε από την αποστολή. Το ίδιο έγινε και με τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη. Στην 18άδα που επέλεξε ο Εβαλντ Λίνεν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός Τσίτας. Οι «εκλεκτοί» του Γερμανού προπονητή είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Λαγός, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας και Κουτρουμπής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις