Σούπερ Λίγκα: «Μπαμ» στο ΟΑΚΑ ο Λεβαδειακός, 1-0 την ΑΕΚ

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 21:25
UPD:25/11/2012 15:08

A- A A+

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που κινδύνεψε στο ξεκίνημα του ματς, κατάφερε με εξαιρετική τακτική να «χτυπήσει» σε χρονικό σημείο που ήταν πολύ δύσκολο για την Ένωση να αντιδράσει. Οι Βοιωτοί πέτυχαν το τρίτο διαδοχικό τους «τρίποντο» και δεύτερο εκτός έδρας (προηγήθηκε η νίκη επί του Άρη στη Λιβαδειά με 2-1 και το 2-0 στην Κρήτη επί του ΟΦΗ), χάρη στο οποίο ανέβηκαν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Η...τεσσάρα στη Βέροια δεν είχε συνέχεια γα την ΑΕΚ. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν θα μπορούσε να προηγηθεί στο ξεκίνημα με τον Κατίδη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής τρεις φορές, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Όσο περνούσε η ώρα και το γκολ δεν ερχόταν το άγχος κυρίευε όλο και περισσότερο τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο μέρος ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι δεν ήταν καθόλου καλοί, δεν απείλησαν, ενώ μετά το 70΄ έγιναν πολύ ευάλωτοι στην άμυνα, καθώς έβγαιναν μαζικά στην επίθεση για να σκοράρουν κι άφηναν ανοικτούς διαδρόμους στα μετόπισθεν.

Ο Λεβαδειακός απείλησε δύο φορές με τον Πόι πριν το 80΄, αλλά ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε τα σουτ του Αργεντινού. Στο 81΄, όμως, ο γκολκίπερ της Ένωσης δεν έκανε σωστό υπολογισμό της μπάλας μετά το βολέ του Μουλόπουλου, έχασε τη μπάλα από την κατοχή του κι ο Ναπολεόνι που καραδοκούσε δεν είχε δύσκολο έργο για να τη στείλει στην άδεια εστία.

Στο υπόλοιπο του αγώνα οι παίκτες του Λίνεν επιχείρησαν να ισοφαρίσουν με ανορθόδοξο τρόπο και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η 8η ήττα για τους «κιτρινόμαυρους» τους διατήρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις