Σούπερ Λίγκα: Όλα τα φώτα στην Τούμπα

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 10:54
UPD:13:10

Σε περίπτωση νίκης οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεφύγουν 11 βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα γι' αυτούς στη συνέχεια. (Φωτογραφία από τον περυσινό αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού)

A- A A+

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός θα επιδιώξει να φύγει νικητής από την πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 40ου τίτλου της ιστορίας του. Σε περίπτωση νίκης οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεφύγουν 11 βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα γι' αυτούς στη συνέχεια.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» παίζει το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να μείνει «ζωντανός» στη μάχη του τίτλου. Θέλει το «τρίποντο» για να πλησιάσει προς την κορυφή και με τον κόσμο στο πλευρό του θα επιδιώξει να πετύχει το στόχο του.

Ο βελτιωμένος Παναθηναϊκός του Χουάν Ρότσα θα ταξιδέψει στην Κρήτη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Οι Χανιώτες με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Άγγελο Αναστασιάδη, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου έχουν γνωρίσει 4 ήττες και μία ισοπαλία (17:15 Novasports 3).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Κέρκυρα-Βέροια 15:00 Novasports 1, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 17:15 Novasports 1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις