Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι πρώην γ.γ. του ΥΠΕΚΑ

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 21:22
UPD:21:29

Ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην είσοδο του σπιτιού επί της οδού Πηνειού 10 στο Ψυχικό, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

A- A A+

Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της πρώην γενικής γραμματέα Χωροταξίας του ΥΠΕΚΑ Μαρία Καλτσά ανέλαβε με προκήρυξή της η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία».

Ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην είσοδο του σπιτιού επί της οδού Πηνειού 10 στο Ψυχικό, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2258020 .

Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι η κ. Καλτσά είχε αναλάβει την κατασκευή για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και σημειώνεται πως το όνομά της έχει εμπλακεί στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Επιπλέον η «Μαχόμενη Μειοψηφία» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα της 25ης Νοεμβρίου στην Κυψέλη σε όχημα το οποίο ανήκει σε άτομο που, όπως υποστηρίζεται, επιτέθηκε σε μετανάστες μετά τη δολοφονία του Μ. Καντάρη τον Μαΐου του 2011.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή