Σούπερ Λίγκα: Εκπληκτικός ο Πανθρακικός, «ισοπέδωσε» τον Aρη

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 21:43
UPD:23:32

Οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανθρακικός - Άρης για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο της Κομοτηνής.

A- A A+

Οι γηπεδούχοι είχαν «ονειρεμένο» ξεκίνημα πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό, όταν σκόραραν στην πρώτη επίθεσή τους πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό. «Δράστης» ο Παπαδόπουλος, που οδηγεί τους Θράκες στη σωτηρία με τα συνεχή γκολ του. Αυτή τη φορά ο διεθνής επιθετικός σκόραρε με προβολή μετά από σέντρα του Λουσέρο, με τον Βελλίδη να αποκρούει αρχικά, την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι και να περνάει τη γραμμή.

Στη συνέχεια ο αγώνας διεκόπη για περίπου 12 λεπτά, λόγω των δακρυγόνων που χρησιμοποίησε η αστυνομία, σε συμπλοκή με οπαδούς του Άρη.

Στο 6΄ ο Βαϊρουά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, ενώ η κατάσταση έγινε πολύ δύσκολη για τον Άρη στο 36ο λεπτό, όταν ο νεαρός Γκέσιος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που του έδειξε ο Ηλίας Σπάθας. Έτσι, η πίεση του Πανθρακικού εντάθηκε και στο 44΄ η κεφαλιά του Μπαϊκαρά στη σέντρα του Μουνάφο έκανε το σκορ 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν άφησαν τον Άρη να «αναπνεύσει» και στο 54΄ «κλείδωσαν» τον αγώνα φτάνοντας στο 3-0, με σκόρερ και πάλι τον Παπαδόπουλο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν πλέον παραδώσει «σώμα και πνεύμα», οι παίκτες του Δερμιτζάκη έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο και στο 75΄ έδωσαν θριαμβευτικό τόνο στη μεγάλη νίκη τους, επιτυγχάνοντας και τέταρτο γκολ. Το σκόραρε ο Λουσέρο με πλασέ από πάσα του Βαϊρουά, ενώ στο 85΄ η προσπάθεια του Παπαδόπουλου «σταμάτησε» στο δοκάρι, στερώντας από τον κορυφαίο του αγώνα το χατ τρικ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις