ΑΕΚ: Προσφυγή ο Αλεξόπουλος, «νοκ άουτ» ο Λαγός

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 12:52
UPD:14:15

A- A A+

Τα χρήματα αφορούν σε δεδουλευμένα του πρώην κεντρικού αμυντικού της Ένωσης. Συγκεκριμένα, ο Αλεξόπουλος ζητεί 44.000 ευρώ ως υπόλοιπο οφειλής από την περίοδο που αγωνιζόταν στους «κιτρινόμαυρους» και άλλες 20.000 ευρώ για το διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της. Η εκδίκαση της προσφυγής από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ αναμένεται εντός του Δεκεμβρίου.

Ως προς τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Έβαλντ Λίνεν αντιμετωπίζει από σήμερα ένα νέο «πονοκέφαλο». Στη δεδομένη απουσία του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο (λόγω καρτών) από την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα προστέθηκε και ο Παναγιώτης Λαγός. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υπέστη θλάση β΄ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 2 με τρεις εβδομάδες.

Προβλήματα, όμως, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι Θωμάς Τσίτας, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Ταξιάρχης Φούντας, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ από τη σημερινή προπόνηση αποχώρησε και ο Μιχάλης Παυλής που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις