Σούπερ Λίγκα: Συνεδρίαση για τη δυσφήμηση από παράγοντες και ΜΜΕ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 12:46
UPD:12:46

«Τις όποιες διαφωνίες ή διαφορετικές απόψεις τις συζητάω με τους προέδρους των ΠΑΕ στο Δ.Σ. και δεν σχολιάζω δημόσια, αποκλειστικά για τη δημιουργία εντυπώσεων», δήλωσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, κ. Μώραλης.

A- A A+

Το θέμα είχε τεθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και επρόκειτο να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, αλλά μετατέθηκε γι΄ αυτή την Παρασκευή.

Τα... προεόρτια πάντως ξεκίνησαν από χθες, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, να σχολιάζει στο twitter ότι «οι δηλώσεις του κ. Μώραλη πως η Superleague είναι πετυχημένη, αφορούν ένα σωματείο και τους δορυφόρους του. Τον συγχαίρω για την εντιμότητά του».

Η απάντηση του προέδρου του συνεταιρισμού, Γιάννη Μώραλη, δόθηκε σήμερα και ήταν λακωνική και χαμηλών τόνων, παραπέμποντας στο συμβούλιο της Παρασκευής. «Τις όποιες διαφωνίες ή διαφορετικές απόψεις τις συζητάω με τους προέδρους των ΠΑΕ στο Δ.Σ. και δεν σχολιάζω δημόσια, αποκλειστικά για τη δημιουργία εντυπώσεων», δήλωσε ο κ. Μώραλης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις