Αναδιάρθρωση και στο Πυροσβεστικό Σώμα προανήγγειλε ο Ν. Δένδιας

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 19:03
UPD:19:03

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

A- A A+

Αναδιάρθρωση στο Πυροσβεστικό Σώμα προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της αρχηγίας του Σώματος, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά.

Όπως είπε ο υπουργός, αποτελεί πλάνη το ότι δεν έχουμε το απαραίτητο προσωπικό και πρόσθεσε ότι ο συνολικός αριθμός των υπηρετούντων στο Πυροσβεστικό Σώμα υπερβαίνει αρκετά τον απαραίτητο αριθμό.

Η αναδιάρθρωση, συνέχισε, θα έχει συγκεκριμένες και σαφείς κατευθύνσεις που θα επιτρέψουν την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού γιατί, όπως ανέφερε, δεν έχει σημασία ο αριθμός αλλά το σύστημα.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την εισήγηση του νέου Αρχηγού, αλλά και με τη συνολική παράδοση του Πυροσβεστικού Σώματος, θα υλοποιηθεί η αναδιάρθρωση με τρόπο σαφή και επιτυχή.

Νωρίτερα ο κ. Δένδιας, μιλώντας στο 22ο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών, είχε ανακοινώσει την πλήρη αναδιάρθρωση και της ΕΛ.ΑΣ., με μείωση των οργανικών θέσεων και καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2258860 .

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή