Αντ. Σαμαράς: Ενωμένοι θα βγούμε από την κρίση

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 11:14
UPD:11:56

«Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Πρωθυπουργός, «με πρώτο εχθρό», όπως είπε, την ανεργία και «πρώτο αναγκαίο σύμμαχο τη ρευστότητα, προκειμένου να πετύχουμε ανάπτυξη».

A- A A+

Την αισιοδοξία του ότι θα βγούμε ενωμένοι από την κρίση εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε ενωμένοι από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε. Με πρώτο εχθρό την ανεργία και πρώτο αναγκαίο σύμμαχο τη ρευστότητα», προχωράμε είπε ο κ. Σαμαράς, προκειμένου όπως υπογράμμισε να πετύχουμε ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και να αλλάξουμε την ψυχολογία. Και κατέληξε: «Μπορούμε να το καταφέρουμε και θα το καταφέρουμε ενωμένοι».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας, τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρετε» και επεσήμανε την ανάγκη αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων.

«Πρέπει να κάνετε βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη για να ελαφρύνετε όσους, ως αχθοφόροι, σηκώνουν τα βάρη» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή