Ολυμπιακός: Ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά Γ. Αλαφούζου

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 12:55
UPD:12:55

A- A A+

Στην ανακοίνωση η πειραϊκή ΠΑΕ εκτιμά ότι η ένταση βαίνει αυξανόμενη εξαιτίας των δηλώσεων του κ. Αλαφούζου, ενώ υπογραμμίζεται ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή η μη απάντηση στις προκλήσεις του και επισημαίνεται ότι ο ίδιος θα φέρει την ηθική αυτουργία σε ενδεχόμενα επεισόδια στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση: «Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ΄ ουδενί στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεών του. Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις