Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2002 09:02
A- A A+

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται παροδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 23 έως 37 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια του νομού θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή, στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή