Θ. Πάγκαλος: Αστειότητες τα περί αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 15:36
UPD:15:36

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θέμα ηγεσίας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημείωσε ότι όταν γίνεται συνέδριο, αυτομάτως τίθεται θέμα ηγεσίας.

A- A A+

Για «αστειότητες» έκανε λόγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κληθείς να σχολιάσει τα περί αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ και συγκρότησης ενός νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

«Όποιος θέλει κάνει φορέα και το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί από μόνο του. Όποιος θέλει κάνει τον φορέα του, μας τον δείχνει και όταν το θέαμα μας τέρψει και μας θέλξει θα σηκωθούμε να φύγουμε. Θα καθόμαστε να ταλαιπωρούμαστε μέσα σε ένα κόμμα που υφίσταται συνεχή απομείωση για να μην ακολουθήσουμε τον λαμπρό εκείνο αρχηγό; Πρέπει κάτι να πει όμως αυτός», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία.

Ερωτηθείς εάν θα τεθεί στο συνέδριο θέμα ηγεσίας, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι όταν γίνεται συνέδριο, αυτομάτως τίθεται θέμα ηγεσίας. «Αν θα συνεχίσει ο ίδιος αρχηγός να είναι αρχηγός στο μέλλον; Αν δεν το θέλει η πλειοψηφία των μελών του συνεδρίου πως θα μείνει αρχηγός; Δεν το καταλαβαίνω», ανέφερε.

Σε ερώτηση σχετικά με δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα «χωρίς τακτική και στρατηγική ο κ. Πάγκαλος παρατήρησε: «Αυτά μπορεί να είναι σωστά, αλλά ξέρετε όταν γενικεύει κανείς τις διαπιστώσεις, είναι πολύ εύκολο να κάνει κανείς κριτική, και εγώ θα προσυπέγραφα ότι είναι χωρίς τακτική και στρατηγική το ΠΑΣΟΚ, δεν κοστίζει τίποτα, αλλά δεν λέει και τίποτα τελικά».

Τόνισε ακόμη ότι ο κόσμος έχει απορρίψει το πολιτικό σύστημα και δεν έχει απορρίψει μόνο πρόσωπα και υπενθύμισε την πρότασή του για αλλαγή του εκλογικού συστήματος ώστε να καταργηθεί ο σταυρός προτίμησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή