Ευρωλίγκα: Χαμηλοί τόνοι από Μπαρτζώκα

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 22:51
UPD:22:51

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη τους παίκτες του για τη νέα πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν, τονίζοντας πως «υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης».

A- A A+

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για τη νέα πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν, τόνισε πως «υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης», ενώ παραδέχθηκε πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

«Για μας ήταν μια μεγάλη πρόκληση να κερδίσουμε σ’ αυτό το τέλειο γήπεδο μ’ αυτό το απίστευτο κοινό. Έπρεπε να κάνουμε ένα εκπληκτικό αμυντικό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης. Αυτό ήταν το κλειδί όπως και η δημιουργία μας, αφού είχαμε 10 ασίστ παραπάνω από τη Ζαλγκίρις. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια μπροστά μας για να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Δεν έχει σημασία αν θα τερματίσουμε πρώτοι, δεύτεροι ή τρίτοι, αλλά ότι συνεχίζουμε στη διοργάνωση και ότι κυρίως πιστεύουμε στους εαυτούς μας», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Έχουμε χαρακτήρα, καλή ομάδα, αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν πιστεύω ότι γίναμε φαβορί και το πιστεύω ειλικρινά. Τα πάντα θα κριθούν στα κρίσιμα σημεία όπου θα παίξουν ρόλο οι μικρές λεπτομέρειες όπως οι τραυματισμοί και η κατάσταση κάποιων ομάδων.»

Ερωτηθείς για τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και τη μικρή συμμετοχή που έχει μέχρι τώρα στα επίσημα παιχνίδια απάντησε: «Στη θέση του Μαρτίνας υπάρχει ο Σπανούλης, που είναι το αστέρι της ομάδας. Επίσης υπάρχει ο Σλούκας που είναι διεθνής και βελτιώνεται συνεχώς. Ο Μαρτίνας είναι σημαντικός για μας, πέρσι μας βοήθησε πολύ, αλλά πρέπει να βελτιώσει λίγο το αμυντικό του παιχνίδι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις