Σούπερ Λίγκα: Σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη τα κρίσιμα ματς

Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 12:26
UPD:12:26

Στις 17:15 ο Αρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

A- A A+

Ο πρωτοπόρος και μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός, θα υποδεχθεί στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πλατανιά, σε μια θεωρητικά εύκολη αναμέτρηση, μετά το πέρας της οποίας αναμένεται να έχει καταγράψει την ενδέκατη νίκη του στη διοργάνωση. Από την πλευρά τους, πάντως, οι Χανιώτες προέρχονται από πολύ καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, που σημαίνει ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι.

Στις δύο αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν στις 17:15 θα παίξουν Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης και Άρης-Ατρόμητος. Η ομάδα της Θράκης δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, καθώς με 10 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και κινδυνεύει άμεσα. Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες απέχουν μια «ανάσα» από τη δεύτερη θέση και θα θελήσουν να προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ, που παίζει αύριο στη Βέροια.

Ακριβώς ίδια είναι τα δεδομένα και στη συνάντηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ του Άρη και του Ατρόμητου, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται σε δυσχερή θέση και την ομάδα των δυτικών προαστίων να επιδιώκει να πλησιάσει τη δεύτερη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις