Σούπερ Λίγκα: «Πνίγηκε» στα Πηγάδια η Ξάνθη

Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 19:09
UPD:02/12/2012 16:09

Ο Λεϊτε Μαρσελίνιο της Ξάνθης (Κ) και οι Σάββας Τσαμπούρης (Α) και Ουσέρο Φερνάντο (Δ) του Αστέρα Τρίπολης μάχονται για την κατοχή της μπάλας

A- A A+

Η Ξάνθη ξεκίνησε με πολύ γρήγορο γκολ, το πρώτο της ύστερα από περίπου ένα μήνα: στο 2΄ ο Ονουάτσι έκανε το 1-0 με προβολή, ύστερα από το κόρνερ του Μάνταλου. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έδωσαν χώρο στον Αστέρα και κατόρθωσαν να τελειώσουν το ημίχρονο χωρίς να απειληθούν, καθώς είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία του Λοντίγκιν.

Στην επανάληψη η Ξάνθη έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ονουάτσι στο 50΄, με τον Φούλοπ να μπλοκάρει σε δύο χρόνους το σουτ του Νιγηριανού επιθετικού. Στο 58΄ οι παίκτες του Κωστένογλου έχασαν νέα ευκαιρία, όταν ο Βασιλακάκης πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Ονουάτσι, τον οποίο πρόλαβε ο Τσαμπούρης, ενώ στο 68΄ αποβλήθηκε ο Ουσέρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως, στο 72΄ ο Αστέρας έφτασε στο 1-1 με κεφαλιά του Καλαντζή, από σέντρα του Καρντάσιο και «έπιασε» τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ η Ξάνθη δεν κατόρθωσε να απομακρυνθεί από τη «διακεκαυμένη» ζώνη του υποβιβασμού και αν συνεχίσει να πετά ευκαιρίες στην έδρα της, θα κινδυνέψει πολύ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις