Σούπερ Λίγκα: Ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επεισόδια μετά τον αγώνα

Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 19:16
UPD:23:27

Ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αρη (Α) και ο Κώστας Γιαννούλης του Ατρομήτου (Δ) μάχονται για την κατοχή της μπάλας

A- A A+

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και της αστυνομίας. Αρκετοί οπαδοί του Άρη κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αποδυτήρια, ενώ κάποιοι επιτέθηκαν φραστικά κατά του διευθύνοντα συμβούλου, Αντώνη Ζαμπέτα. Οι οπαδοί έφτασαν ως την πόρτα της εισόδου προς τα αποδυτήρια και την έσπασαν για να μπουν μέσα, εκεί όμως συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ που έκαναν χρήση χημικών.

Όπως ήταν φυσικό, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική καθώς τα χημικά εξαπλώθηκαν πολύ γρήγορα στον κλειστό χώρο και επηρέασαν πρώτα τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, αφού τα αποδυτήριά τους βρίσκονταν κοντά στην είσοδο. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απερίγραπτες, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου βγήκαν ημίγυμνοι στον αγωνιστικό χώρο για να αναπνεύσουν και παρέμειναν εκεί αρκετή ώρα, έως ότου καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Ως προς το αγωνιστικό μέρος της υπόθεσης, στην πρώτη αξιόλογη φάση οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον 18χρονο Σουνά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Καπετάνου για να σκοράρει το «παρθενικό» τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στο 44ο λεπτό ο Ταυλαρίδης άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, καθώς παρά την εμπειρία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για επικίνδυνο παίξιμο επί του Αγκάνθο.

Παρά την προσπάθειά του στις αρχές της επανάληψης να πιέσει για να φτάσει στο 2-0, ο Άρης δεν τα κατάφερε. Προϊόντος του χρόνου και αφού πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές χωρίς συνέπειες, η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 64΄ το σουτ του Ιγκλέσιας σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελικά η υπεροχή του Ατρόμητου τελεσφόρησε στο 89΄, με τον Σκόνδρα να ισοφαρίζει από κοντά σε φάση διαρκείας και σε φάση που η μπάλα ίσως έχει βρει το χέρι του σκόρερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις