Σούπερ Λίγκα: Μάχες σε τέσσερα μέτωπα

Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 11:59
UPD:11:59

A- A A+

Εκεί, ο νεανικός Πανιώνιος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από την ήττα στα Χανιά. Οι «πράσινοι» επιζητούν μόνο νίκη για να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις αλλά θα πρέπει να κοπιάσουν πολύ απέναντι στους «κυανέρυθρους», που έχουν πείσει ότι είναι συμπαγές, ανταγωνιστικό σύνολο και όχι ένας ακόμη διάττοντας ποδοσφαιρικός αστέρας.

Νωρίτερα ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο τον Πανθρακικό, που εμφανίζεται εντυπωσιακά μεταμορφωμένος μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και προέρχεται από την εμφατική νίκη (4-0) επί του Άρη, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει στη Βέροια με τη «βασίλισσα του βορρά» που προέρχεται από ισοπαλία στην Κέρκυρα και θα επιζητήσει το τρίποντο ύστερα από επτά αγώνες. Στη Λιβαδειά, τέλος, απέναντι στους «Φαίακες» οι «πράσινοι» του Γιώργου Παράσχου θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά η ομάδα του Ιονίου χρειάζεται προσοχή γιατί είναι βελτιωμένη συγκριτικά με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Το σημερινό πρόγραμμα: ΟΦΗ-Πανθρακικός (15:00), Βέροια-ΠΑΟΚ (17:15), Λεβαδειακός-Κέρκυρα (17:15), Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις