Σούπερ Λίγκα: Ο Πανθρακικός έχασε το τρίποντο στο 90΄

Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 16:51
UPD:19:08

Φωτογραφία από τον αγώνα με πρωταγωνιστές τους Κασκελάν (Α) και Περογαμβράκη (Δ)

A- A A+

Οι φιλοξενούμενοι «λαχτάρισαν» τον Γουναρίδη στο 10ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του ευρισκόμενου σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση Δημήτρη Παπαδόπουλου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Στο επόμενο λεπτό και στην απέναντι εστία άλλη μια κεφαλιά, από τον Παπάζογλου αυτή τη φορά, έφυγε άουτ, ενώ στο 37΄ η προβολή του Βαϊρουά στη σέντρα του Παπαδόπουλου, έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω.

Αυτό ήταν όλο κι όλο το πρώτο ημίχρονο, αφού η πίεση της ακριτικής ομάδας ψηλά περιόρισε στο ελάχιστο τους κινδύνους για την εστία του Κουτσόπουλου και κράτησε εκτός περιοχής τους γηπεδούχους.

Ό,τι δεν μπόρεσαν στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Δερμιτζάκη το πέτυχαν στο δεύτερο, αιφνιδιάζοντας νωρίς την ομάδα του ΟΦΗ. Στο 51ο λεπτό ο Μπαϊκαρά κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Σόουζα και ο Βαϊρουά στο 53΄ άνοιξε το σκορ από τα 11 μέτρα. Ο Αναστόπουλος έκανε «μαζεμένες» δύο αλλαγές, ο ΟΦΗ πίεσε από πολύ ψηλά και έκανε δύσκολη την κυκλοφορία στον αντίπαλό του αλλά οργανωμένες επιθέσεις δεν γίνονταν, ούτε η μπάλα έμπαινε στη μεγάλη περιοχή.

Ένα δυνατό σουτ του Παπάζογλου στο 64΄ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον πανύψηλο επιθετικό να είναι ο μόνος που απειλεί, αν και δεν υπήρχε επαρκής τροφοδότησή του. Στο 80΄ ο Μίνγκας είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο, όμως η επανάληψη της φάσης έδειξε παράβαση (ανατροπή) στον παίκτη του Πανθρακικού από τον Γουναρίδη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Θράκες θα έφευγαν από την Κρήτη με ένα πολύ μεγάλο τρίποντο, το πρώτο τους στην έδρα του ΟΦΗ, ο Περογραμβάκης ισοφάρισε με κεφαλιά και «μοίρασε» τους βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις