Σούπερ Λίγκα: Νίκη αλλιώς... χάνεται η ΑΕΚ

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 11:20
UPD:12:40

A- A A+

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υφίσταται ως ενδεχόμενο στις τάξεις της Ένωσης, η οποία παραμένει μοναδική ουραγός, με διαφορά τριών βαθμών από τις ομάδες που βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων», πάντως, μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού η ομάδα της Ηπείρου εμφανίζεται πολύ δυνατή και έχει καλή ψυχολογία, απόρροια των επιτυχιών της που την έχουν φέρει πολύ ψηλά στην κατάταξη. Ο Έβαλντ Λίνεν δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κορδέρο και τους τραυματίες Λαγό, Μπουγαΐδη, όπως και στον Κατίδη τον οποίο ο Γερμανός τεχνικός έδιωξε από το ξενοδοχείο για πειθαρχικό παράπτωμα, καλώντας στη θέση του τον αρχικώς αποκλεισθέντα Κατσικοκέρη.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσίας από τραυματισμό ή τιμωρία. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ την προηγούμενη φορά που επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ, φέτος, απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Παναθηναϊκό, με το καταπληκτικό γκολ του Ντε Βινσέντι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις