Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2002 09:02
A- A A+

Αρχικά σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το βόρειο Ιόνιο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική και βόρεια Ελλάδα από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 23 έως 37 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι αλλά σταδιακά θα γίνουν μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν σποραδικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα δυτικά και νότια τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή