Το Παρίσι επόμενος σταθμός του Μουρίνιο;

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 17:12
UPD:17:12

A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ήδη τις πρώτες επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό της «βασίλισσας», όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», υπογραμμίζοντας ότι οι εμίρηδες του Κατάρ, δηλαδή οι ιδιοκτήτες της παριζιάνικης ομάδας, άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με τον Μουρίνιο, ο οποίος προορίζεται να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι.

«Είναι ο προπονητής που πάντα ονειρεύονταν», γράφει χαρακτηριστικά η «Le Parisien», σύμφωνα με την οποία η θητεία του Αντσελότι στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται όλο και περισσότερο σε κίνδυνο.

Εν τω μεταξύ, η ισπανική εφημερίδα «Marca» κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «Ο κύκλος του Μουρίνιο στη Μαδρίτη τελειώνει». Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τεχνικός και ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, κατέληξαν σε συμφωνία για τη διακοπή της συνεργασίας τους στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Η απόφαση είναι ειλημμένη» προσθέτει η εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ θεωρεί πως ο τεχνικός της ομάδας του «αυτοκτόνησε» με τις αποφάσεις που πήρε και τις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις