Ζαρντίμ: «Νίκη και με Αρσεναλ και με Παναθηναϊκό»

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 18:29
UPD:18:29

A- A A+

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τους «κανονιέρηδες», ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πάντως ότι αν θα έπρεπε να επιλέξει μόνο μία νίκη στους δύο αγώνες που έπονται, θα διάλεγε το παιχνίδι με τους «πράσινους». Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της συνέντευξης ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ρωτήθηκε και απάντησε για:

Το αν προτιμά νίκη με την Άρσεναλ ή με τον Παναθηναϊκό και το σχήμα της ομάδας: «Μία ομάδα σαν και εμάς που μετέχει σε τρεις διοργανώσεις και πάει πάντα για τη νίκη, είναι αδύνατον να βάζει πάντα τους ίδιους παίκτες. Οπότε, πρέπει να ψάχνει πάντα για λύσεις για να διατηρεί ψηλά το επίπεδό της. Τα δύο ματς δεν έχουν καμία σχέση. Εάν οπωσδήποτε έπρεπε να διαλέξουμε μία νίκη, θα προτιμούσαμε εκείνη με τον Παναθηναϊκό. Όμως, εμείς θέλουμε δύο νίκες αυτή την εβδομάδα».

OLYMPIACOS.ORG
Ολυμπιακός: Δηλώσεις Λ. Ζαρντίμ - Γ. Μανιάτη

Δηλώσεις Λ. Ζαρντίμ - Γ. Μανιάτη

Το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ: «Εμείς θέλουμε να περάσουμε τις δύο πρώτες φάσεις και μετά, από τη στιγμή που είμαστε τόσο καλοί και ανταγωνιστικοί, να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο».

Τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού: «Η αποτελεσματικότητα δεν εξαρτάται πάντα από τις πόσες ευκαιρίες κάνει κάποιος. Θα ανησυχούσα εάν δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες. Αφού κάνουμε τόσες φάσεις κάποια στιγμή θα έρθουν και τα περισσότερα γκολ».

Το γενικό πλάνο και οι επιλογές στα άκρα της άμυνας: «Έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να βρούμε την πιο καλή λύση για να διατηρήσουμε την ποιότητα της ομάδας».

Τα κίνητρα του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα: «Καταρχήν, το να παίζεις αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι από μόνο του ένα κίνητρο. Από εκεί και πέρα οι στόχοι είναι ξεκάθαροι: αν κερδίσουμε θα πάμε στο γκρουπ των ισχυρών στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεύτερο κίνητρο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει να μας παρακολουθήσει».

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος δήλωσε ότι «θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στους ισχυρούς και φυσικά για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να κλείσουμε τη διοργάνωση με επιτυχία. Επίσης, θέλουμε να δείξουμε πως πάμε στο Γιουρόπα όσο πιο δυνατοί μπορούμε και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία».

Όσο για τη διαφορά της ομάδας στην παρούσα φάση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα εναντίον της Σάλκε, ο διεθνής μέσος επισήμανε ότι «έχουμε βελτιωθεί σε κάποιους τομείς. Η ομάδα δουλεύει κάθε μέρα και πιστεύω πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Ο Μανιάτης δεν αρνήθηκε ότι «σε κάθε παίκτη μένει ένα παράπονο και ειδικά αν φτάσουμε τους 9 βαθμούς, αλλά υπάρχει και το κίνητρο του Γιουρόπα. Πέρσι δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί και μπορούμε και φέτος, να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις