Σούπερ Λίγκα: «Ανάσταση» για ΑΕΚ, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 21:29
UPD:23:57

Ο Ανδρέας Σταματής πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

A- A A+

Το ρολόι στο ΟΑΚΑ «σημάδευε» το 2ο λεπτό, όταν από συνδυασμό Φουρτάδο-Γκερέιρο ο τελευταίος πέρασε την πάσα στον Φούντα που έκανε τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» να πεταχτούν στις εξέδρες, κάνοντας το 1-0.

Η πίεση για βαθμούς έκανε τους γηπεδούχους να οπισθοσωρήσουν, με αποτέλεσμα η ομάδα της Ηπείρου να κερδίσει την κατοχή της μπάλας και να χάσει δύο καλές ευκαιρίες με τους Ίλιτς στο 17΄ (απέκρουσε ο Κωνσταντόπουλος) και Ντε Βινσέντι στο 24΄ (απέκρουσε στη γραμμή ο Βλάχος), πριν ισοφαρίσει στο 26΄: ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μιχαήλ, μόνος και ανενόχλητος, έκανε το 1-1. Το πέναλτι του Φεγκρούς στον Παυλή πέρασε χωρίς συνέπειες, καθώς ο Μαροκινός τερματοφύλακας διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας το σουτ του Γκερέιρο στο 37΄.

Στην επανάληψη ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός αλλά έλειψαν οι φάσεις. Η ομάδα του Λίνεν ήταν προσεκτική, καθώς οι Γιαννιώτες έδειχναν επικίνδυνοι στην κόντρα. Όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε το τρίποντο και τυχερή ήταν η ΑΕΚ, όταν στο 82ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ ο Σταματής σκόραρε από κοντά, χαρίζοντας στην ομάδα μια πολύτιμη νίκη, ιδιαίτερα για λόγους ψυχολογίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις