Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης, μίλησε για Αρσεναλ και Παναθηναϊκό

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 23:18
UPD:23:20

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας θέλησε να μιλήσει στους «ερυθρόλευκους» τόσο για τον αυριανό αγώνα με την Άρσεναλ όσο και για την αναμέτρηση που έπεται στο πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό. «Αύριο παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τη συνέχειά μας στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού με καλό αποτέλεσμα θα έχουμε καλύτερη κλήρωση, αλλά και για το γόητρο της ομάδας, που είναι σταθερά στις κορυφαίες της Ευρώπης. Είμαστε μια ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ που θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ και πρέπει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Δώστε τα όλα αύριο απέναντι στην σπουδαία Άρσεναλ».

Για το ντέρμπι των «αιωνίων» την προσεχή Κυριακή, τόνισε: «Ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει για όλους μας. Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να κλείσετε στόματα. Να τους δείξετε ποιοι είστε. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν ήμουν ευχαριστημένος και το ξέρετε. Όχι γιατί δεν παίξατε καλά αλλά γιατί δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ ώστε να πάρουμε τη νίκη που αξίζαμε. Θέλω σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώνονται οι καλές εμφανίσεις σας και να γίνονται νίκες και πόντοι για την ομάδα».

Εν τω μεταξύ, μετά το πέρας της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με την Άρσεναλ, στην οποία συμπεριέλαβε τους Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβα, Μανωλά, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ. Εκτός έμεινε ο Φρανσουά Μοντέστο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις