Champions League: Για το γόητρο και τους βαθμούς ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012 11:52
UPD:11:52

Αγωνιστικά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός θα περατώσει τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση υποδεχόμενος (21:45, NOVA 2) την Άρσεναλ, που μαζί με τη Σάλκε είναι οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση στους «16». Αν οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν θα βρεθούν στους επικεφαλής για την κλήρωση της συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ, οπότε το κίνητρο για τους γηπεδούχους είναι μεγάλο. Επιπροσθέτως, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση επί των «κανονιέρηδων» τα τελευταία χρόνια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα ήθελε να τη διατηρήσει.

Αγωνιστικά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Από την πλευρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα θελήσει βέβαια να δει την ομάδα του να χάνει, όμως κατέστησε σαφές ότι, πλέον, το βάρος μετατοπίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα και γι΄ αυτό επέλεξε να αφήσει στο Λονδίνο αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Μονπελιέ, που κατέλαβε την τελευταία θέση, θα φιλοξενήσει τη Σάλκε.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης-Αγιαξ, καθώς Αγγλοι και Ολλανδοί διεκδικούν την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ (4ος όμιλος) και Μάλαγα-Αντερλεχτ, Μίλαν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (3ος όμιλος), με τους Ρώσους και τους Βέλγους να έχουν τον ίδιο στόχο.

Το πρόγραμμα των ομίλων 1-4 (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 21:45):

1ος ΟΜΙΛΟΣ:Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ντιναμό Κιέβου, Παρί Σεν Ζερμέν-Πόρτο

2ος ΟΜΙΛΟΣ:Μονπελιέ-Σάλκε, Ολυμπιακός-Άρσεναλ

3ος ΟΜΙΛΟΣ: Μάλαγα-Άντερλεχτ, Μίλαν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

4ος ΟΜΙΛΟΣ: Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις