Βενγκέρ: «Να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα»

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 00:57
UPD:01:14

Αρσέν Βενγκέρ, προπονητής της Αρσεναλ: «Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα στο αγγλικό πρωτάθλημα για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα».

A- A A+

«Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα στο αγγλικό πρωτάθλημα για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα,» υπογράμμισε ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων», ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για το δημιούργημά του, το οποίο δεν προτίθεται να αλλάξει ούτε με δώρο το Τσάμπιονς Λιγκ. «Σίγουρα νιώθουμε κάποια πίεση. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή κλήρωση και φυσικά να στραφούμε στο αγγλικό πρωτάθλημα,» πρόσθεσε, ενώ για τον αγώνα είχε να εκφράσει κάποια παράπονα προς τον Ισπανό διαιτητή, Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο. «Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιλογή του να φέρει στην Αθήνα μια αποστολή με αρκετούς νέους παίκτες. «Κρατήσαμε 9 βασικούς παίκτες μας στο Λονδίνο και θα τους έχουμε φρέσκους στο πρωτάθλημα. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους παίκτες,» αιτιολόγησε την απόφασή του, για τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι καλή ομάδα. Το γεγονός ότι ξεκινάει αργά το ελληνικό πρωτάθλημα του στερεί τη δυνατότητα να είναι έτοιμος στην αρχή μίας τέτοιου επιπέδου διοργάνωσης».

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι τις περισσότερες φορές άνετος και με αίσθηση του χιούμορ, γι΄ αυτό όταν ρωτήθηκε για τον Μήτρογλου αστειεύτηκε: «Πέτυχε δύο φανταστικά γκολ στα δύο παιχνίδια αλλά δεν το συνεχίζω, γιατί θα πείτε ότι θέλω να τον αγοράσω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις