Ολυμπιακός: Το μυαλό στο Γιουρόπα Λιγκ και τον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 01:29
UPD:01:29

A- A A+

«Είχαμε πολύ δυνατή καρδιά μπροστά στο κοινό μας. Ήταν ένα ματς ισορροπημένο, είχε πολλές ευκαιρίες, καλό ρυθμό και ευχαριστιόμαστε πολύ τη νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό,» δήλωσε ο εξαιρετικός σε ακόμη έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, Τζαμέλ Αμπντούν και πρόσθεσε. «Θα προσπαθήσουμε πάντα για το καλύτερο. Είμαστε μεγάλο κλαμπ και θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τη φανέλα και το σύλλογο».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου είπε: «Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να περάσουμε, γιατί κάναμε καλά παιχνίδια. Τώρα πρέπει να στραφούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Ξεχνάμε το σημερινό ματς με την Άρσεναλ. Έχουμε καλή ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη και θέλουμε να τα πάμε πολύ καλάΘα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα».

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ εκτιμά ότι αυτός και ο Μήτρογλου μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα: «Δείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ακόμα και σε τέτοιο επίπεδο. Θα ήθελα, φυσικά, να πάμε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Με τον Μήτρογλου φυσικά μπορούμε να συνυπάρξουμε. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης, μου ανοίγει χώρους και βελτιώνομαι παίζοντας πλάι του. Μου αρέσει και ελπίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να παίξουμε μαζί αρκετές φορές».

Ο Νταβίδ Φουστέρ πρόσθεσε: «Δεν είναι ωραίο για μας που δεν περάσαμε στην επόμενη φάση αλλά τώρα βλέπουμε το Γιουρόπα Λιγκ, όπου θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Άρσεναλ και πηγαίνουμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, που είναι σημαντικό για την ομάδα, τον κόσμο και για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να "κλειδώσουμε" το πρωτάθλημα».

Ο Ρόι Κάρολ δήλωσε: «Παίξαμε για την περηφάνια μας και τους οπαδούς μας. Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα επιθετικές και τελικά είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τώρα όλοι ανυπομονούμε για τη νέα διοργάνωση. Είμαστε καλή ομάδα, τελειώσαμε με εννέα βαθμούς το Τσάμπιονς Λιγκ και αξίζουμε να τα πάμε καλά».

Ο Πάμπλο Κοντρέρας σχολίασε: «Αντιδράσαμε καλά μετά το 0-1. Θα συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ με την ίδια σοβαρότητα, πολλά όμως θα εξαρτηθούν από την κλήρωση. Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για αρκετούς λόγους. Επειδή είναι ένα ντέρμπι, αλλά και για να "τελειώσουμε" το πρωτάθλημα».

Ο Κώστας Μανωλάς, τέλος, τόνισε: ««Πάντα μια νίκη είναι σημαντική. Σήμερα πήραμε το τρίποντο απέναντι σε ένα μεγάλο σύλλογο και με δύσκολο τρόπο, καθώς γυρίσαμε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι τεράστιος σύλλογος και αξίζει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι στο Γιουρόπα. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως σήμερα, μπορούμε να φτάσουμε πάρα πολύ μακριά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις