Επιπόλαιος ο τραυματισμός του Μέσι

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 13:54
UPD:15:10

A- A A+

Ο Μέσι πέρασε ως αλλαγή στο χθεσινό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μπενφίκα, αλλά στο 85ο λεπτό εξήλθε του αγωνιστικού χώρου με το ειδικό αμαξίδιο και πιάνοντας το αριστερό γόνατό του. Η έκφρασή του και ο τρόπος εξόδου του προκάλεσε μεγάλη ανησυχία, όχι μόνο στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα αλλά και στους θαυμαστές του, που παρακολουθούσαν τηλεοπτικά την αναμέτρηση.

Οι εξετάσεις όμως στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ήταν απολύτως καθησυχαστικές, αφού δεν έδειξαν τίποτε άλλο από ένα αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο, που ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής με την Μπέτις.

Ο χθεσινός είναι ο πρώτος τραυματισμός του Μέσι εδώ και πάνω από δύο χρόνια. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μετά το χτύπημα στον αστράγαλο, το Σεπτέμβριο του 2010 σε αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ακόμη και τότε, όμως, ο «βιονικός» Αργεντινός δεν είχε λείψει παρά μόνο σε δύο αγώνες της ομάδας του.

«Στην αρχή φοβήθηκα τα χειρότερα, λόγω του πόνου που ένιωσα. Ευτυχώς τώρα νιώθω καλά. Πάντα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού όταν αγωνίζεσαι. Θα μπορούσε να μου συμβεί οπουδήποτε, ακόμη και σε μια προπόνηση. Δεν ξέρω ακόμη αν θα παίξω την Κυριακή αλλά η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς εμένα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες,» δήλωσε ο Μέσι και πρόσθεσε: «Δεν μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να σπάσω το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Όμως, δεν κρύβω πως θα μου άρεσε να το πετύχω, γιατί πρόκειται για μία επίδοση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις