Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνον το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά της Μακεδονίας και Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί με μικρή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 19 έως 36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 34 και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή